Reklama
 
Blog | Milan Mraček

Pane ,starosto´

Původně jsem chtěl, začít oslovením milý Bohumile, abych tak navázal na svůj otevřený dopis Milý Tondo, ale pak jsem si řekl, že by to nebylo pravdivé. A proč vám vůbec píši? Vyprovokoval mne k tomu váš status na facebooku, ve kterém reagujete na článek v LN s názvem Jak Tonda Panenka naštval svoje „klokany“.

 

Mj. v něm píšete: „Musím přiznat, že tolik pomluv a lží, kterými se snaží Antonína Panenku poškodit v očích veřejnosti jsem ještě neviděl…“ Pravdou však je, že můj otevřený dopis nemluvil o Antonínu Panenkovi (takže jej nemohl pomlouvat, ani o něm lhát), nýbrž o vašich aktivitách. Konkrétně jsem popsal metodu, jakým způsobem jste, jako pověřený místostarosta, připravil výběrové řízení, jehož výsledkem bylo vyvedení majetku městské části za zlomek tržní ceny.

Ve svém fb statusu dáváte článek v LN, potažmo můj otevřený dopis, do souvislosti s blížícími se komunálními volbami. Ovšem ani v tomto nemáte pravdu. Jak již jsem popsal ve svém otevřeném dopise, již před léty jsem inicioval s vámi schůzku, kde jsem vám popsal důsledky vámi připraveného výběrového řízení. Kdyby se tehdy jednalo o zpackané výběrové řízení a vy jste si uvědomil své pochybení, byli bychom patrně svědky snahy o nápravu. Avšak nestalo se zhola nic. Ostatně již tehdy jsem celou věc zveřejnil ve svém blogu A co těch 200 mega? Nebudou chybět? Tehdy se psal rok 2010 a o tom, že vznikne nějaká Koalice VLASTA, nikdo netušil.

Takže ještě jednou, není to kvůli volbám a už vůbec to není proti Antonínu Panenkovi. Naopak, má aktivita má Antonína Panenku uchránit od spojenectví s vámi, protože mu je ku škodě. Ostatně sám Antonín Panenka ve vzpomínaném článku v LN uvedl, že: „Vás moc nezná“ a je tedy pochopitelné, že neví, s kým má tu čest.

Reklama

Tento článek a případné další články, vložím i na váš facebookový profil. Předpokládám, že jeho tamní životnost bude v řádu minut a bude následovat cenzorský zásah, jako už jste předvedl např. v případě Lukáše Valy.

 

Milan Mraček – Klokanhugo